У міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди 138-річниці із дня заснування міста.

День народження рідного міста - це свято, яке об’єднує усіх, кому дорогі вулиці, будівлі, парки, історія та сьогодення малої Батьківщини.

Вітання від гостей святаРозпочав плеяду святкових привітань міський голова Олександр Гвелесіані, який побажав землякам добра, благополуччя, стабільності та впевненості у майбутньому. Очільник міста провів приємну церемонію нагородження кращих працівників управлінь, відділів, підприємств та установ Козятина.

Щирі вітання пролунали із вуст голови Козятинської райдержадміністрації Олексія Лавренюка.

- У цей святковий липневий день ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість за місто, яке стало затишною домівкою та поєднало в одну велику родину декілька тисяч козятинчан, - зауважив Олексій Іванович. - Нехай щастя, любов і достаток панують на кожній вулиці Козятина. Сміх лунає у кожному домі, а добро та благополуччя живуть у серці кожного козятинчанина.

Досягнення, якими багатий Козятин, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Адже відомо, що найбільше багатство будь-якого міста – це передусім його жителі, саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці воно живе.

Концерти на святкувані дня народження КозятинаСвяткування Дня Козятина розпочалося із серії концертів до свята, які проходили в мікрорайонах міста.

Найбільше масових заходів припало на 8 липня – День іменин Козятина. Серед них – конкурс рибалок, виставка собак, турнір з шашок, дартсу, волейболу. Любителі солодощів змогли побачити, а потім і скоштувати кондитерські вироби від кращих кондитерів міста. Для молодших жителів міста була передбачена дитяча ігрова програма – майстерні, ігри, розваги, а для чарівних козятинчанок - майстер – клас із візажу від відомих косметичних компаній.

Авіа-шоу, святковий вернісаж районних майстрів, показові виступи каратистів, гала-концерт фіналістів міського конкурсу «Козятин має таланти» та урочистий концерт-вітання за участю заслуженого артиста УРСР композитора, піаніста, гумориста Володимира Бистрякова подарували жителям і гостям міста гарний настрій, чудові враження та приємні емоції. Неперевершену атмосферу свята доповнили парад автомобілів, святкова дискотека та салют.



Переглядів: 5235
Поширень: 0