У Ямполі у шестиметровій криниці ледь не загинув чоловік10 липня о 10:09 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №35 міста Ямпіль надійшло повідомлення про те, що в селі Качківка в результаті обвалу криниці травмовано чоловіка, і він потребує допомоги.

По прибуттю на місце події працівники МНС встановили, що 57-річний чоловік допомагаючи сусідам чистити криницю, опинився під завалом ґрунту та каміння на глибині шести метрів. Під час рятувальної операції ситуація ускладнювалась додатковими обвалами ґрунту. Рятувальникам у порятунку потерпілого всебічно допомагали місцеві жителі. Щоб зберегти життя людини працівники служби «101» У Ямполі, під час чистки криниці, ледь не загинув чоловікза допомогою спецобладнання постійно подавали в криницю повітря. Розібравши колодязь, чоловіка визволили з земляної пастки та передали працівникам швидкої допомоги. 

В чоловіка пошкоджено голову, численні травми тіла та переохолодження. Нині постраждалий перебуває у місцевій райлікарні. Стан здоров’я медики визначають, як середньої важкості.

Обвал криниці у ЯмполіРятувальники, котрі власноруч надавали постраждалому допомогу (командир відділення прапорщик служби цивільного захисту Олександр Волков та водій сержант служби цивільного захисту Сергій Шевцов) номінуються ТУ МНС у Вінницькі області на участь у Всеукраїнській акції «Герой-рятувальник року».



Переглядів: 4829
Поширень: 0