Елеватор оснащений високотехнологічним європейським і американським обладнанням.

- Наша компанія в першу чергу гарантує високу якість зберігання, очистки, економічно вигідну для аграріїв собівартість сушіння, оперативне приймання та відвантаження продукції, - розказав генеральний директор керуючої компанії "Кряж & Кусто" Алтинбек Мустапаєв. - Тривалість обслуговування одного авто з зерновими від заїзду на елеватор і до повного розвантаження складає 18 хвилин. Гнучка технологічна схема дозволяє оперативно змінювати зернові потоки, зменшуючи час прийомки та відвантаження на автомобільний і залізничний транспорт.

Новий елеватор відкриває цілу низку таких об\'єктів, які до кінця липня компанія відкриє ще в Козятині та селі Росоша, що у Липовецькому районі. Загальна місткість цих зерносховищ - 245 тис. тон, у їх будівництво вкладено понад 35 млн. долларів.

- Наявна мережа елеваторів на території області не забезпечує необхідну якість зберігання зерна і пропонує свої послуги за завищеною вартістю, - каже губернатор Вінницької області Микола Джига. - Натомість заплановані аграрні інвестиційні проекти додатково забезпечать загальну потужність зі зберігання зернових і олійних культур в обсязі 400 тис. тонн.

За оцінками експертів, елеватори компанії "Кряж & Кусто", на відміну від більшості інших зерносховищ області, значно енергоефективніші та забезпечують оптимальні умови бункерного зберігання врожаю. Це дозволить агропідприємствам зекономити до 30% витрат і зберегти якісні показники зерна.

Довідка:

Керуюча компнія "Кряж & Кусто" створена у 2001 році як спільне підприємство української компанії "Кряж" та міжнародної групи компаній "Кусто" для реалізації та управління інвестиційними проектами в УКраїні.

Компанія "Кряж" створена у 1992 році і є одним із найбільших у Вінницькій області виробником сільгосппродукції. До складу компанії входить 21 агроформування у семи районах Вінниччини, що обробляють понад 60 тисяч га сільських угідь, а також три цукрових заводи у Тростянецькому, Крижопільському та Чернівецькому районі.

Група команій "Кусто" створена казахськими бізнесменами у 2000 році для реалізації, фінансування та управління інвестиційними проектами. Нині реалізує численні проекти у Росії, Казахстані, В\'єтнамі, Україні та Китаї.



Переглядів: 8302
Поширень: 0