Вже за годину працівники міліції виявили вкрадених домашніх тварин – в 20 кілометрах від села знайшли залишений злодієм автомобіль «ВАЗ 20101» , в салоні якого знаходилася викрадена корова та ягня.

Міліціонери визволили ув’язнених в замалій для них автівці тварин та повернули власниці. Тим часом знайшли і злодія. Він в цей час писав заяву … в міліцію в сусідньому Жмеринському районі про те, що в нього викрали автомобіль. У такий спосіб він намагався уникнути відповідальності.

За словами в.о. начальника Шаргородського РВ Василя Пендюра, зловмисник вночі викрав худобу в сусідньому районі та затяг її до власного авта, з якого повиймав сидіння. Злодій сподівався завезти викрадене до Жмеринського району, де проживав, та продати. Щоб не бути поміченим віз свою здобич польовими шляхами, втім, кілометрів за 20 зрозумів , що їхав у протилежному напрямку. При спробі розвернути машину, злодій зіскочив у кювет і далі уже не міг зрушити з місця.

Покинувши автівку та викрадених тварин напризволяще, чоловік подався додому попутками писати заяву про автовикрадення. Втім, під тиском доказів швидко зізнався у скоєному.

За фактом крадіжки, скоєної з проникненням в приміщення відповідно до ч.3 ст.185 КК України порушено кримінальну справу. Чоловіку, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за угон автомобіля , загрожує до шести років ув’язнення.



Переглядів: 5328
Поширень: 0