Мета проекту - підвищення рівня суспільної активності серед молоді, надання можливості молодим людям повірити в свої сили та здобути потрібні навички і знання щодо майбутнього професійного життя.

Оксана Калетник  ініціювала проведення проекту «Крок до успіху»,

Спілкування відбувалося у форматі «круглого столу». Голова правління фонду, співзасновник Групи компаній FIM, член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, заслужений юрист України Оксана Калетник відкрила присутнім секрети свого успіху. Так, у 1992 році Оксана Калетник створила своє перше приватне підприємство Dali, яке займалося юридичною практикою та медійними проектами. У важкому 1994 році разом із друзями та своїм чоловіком заснувала компанію «БольшаяМедведица», яка займалася постачанням продовольчих та промислових товарів, а також транспортними перевезеннями та складською діяльністю. У 2003 році разом з командою створила компанію «Фінанси Інвестиції Менеджмент» (FIM), яка й досі займається будівництвом, нерухомістю, інвестиційною діяльністю, готелями сімейного типу та мережею громадського харчування. Сьогодні це успішно працюючий бізнес з тисячами робочих місць. 2009 року Оксану Калетник відзначили нагородою «Людина року» у номінації «Менеджер року».

- Впевнена, що кожен із нас прагне у своєму житті досягти успіху. Для когось успіх – це власний бізнес, для когось – освіта, для когось – визнання, для когось – сім’я, а для когось – це перший самостійний крок, - зазначила Оксана Калетник. - Проблема в тому, що сучасне життя – це жорстока конкуренція, витримати яку здатен тільки справжній професіонал. Одного бажання буває замало - необхідні знання, навички та допомога.

- Ще не вирішила, чого прагну. Мені подобається співати, готувати, робити зачіски, - каже випускниця Піщанської ЗОШ Аліна Полішевська. – Але на зустрічі з Оксаною Калетник я отримала впевненість у тому, що головне - вірити в себе. Тоді не буде таких вершин, які тобі не підкоряться. І найголовніше - те, що одна людина може багато, але громада, об’єднання однодумців можуть навіть гори звернути.

- Зацікавився проектом фонду «Крок до успіху». Адже сьогодні ми всі живемо за принципом кожен сам за себе, - каже Денис Крижанівський, студент ВНТУ. – У мене давно є свій власний проект, який прагну реалізувати у Крижополі - це відкриття у моєму місті фітнес-центру. На зустрічі поспілкувався з Оксаною Калетник, показав їй свій бізнес проект, і радий, що він її зацікавив

Оксана Калетник  ініціювала проведення проекту «Крок до успіху»,

- Їхала на зустріч із цікавістю, хотілося побачити успішну жінку, яка підтримує і допомагає людям мого рідного Чечельника, - каже Наталя Хіміч. — Працюю в центрі соціальної допомоги. Бачу усі негаразди регіону. Розумію, що головна проблема - це відсутність соціально активної громади. Саме тому мені надзвичайно приємно, що Оксана Калетник реалізовує цей проект, об’єднує молодь, дає впевненість у тому, що ми можемо стати успішними.

Проект «Крок до успіху» дасть можливість за підтримки фонду реалізувати усім молодим людям власні проекти, знайти однодумців і разом досягти успіху.



Переглядів: 7750
Поширень: 0