Основні питання, що цікавлять керівництво в плані підготовки шкіл до навчального року, це перш-за-все переведення шкільних котелень на енергозберігаючі технології (встановлення відповідних котлів, енергозберігаючих вікон та дверей, тощо), наявність внутрішніх вбиралень, забезпечення шкільних їдалень овочами та фруктами, а також високоякісний, сучасний педагогічний підхід у навчанні.

Директор НВК«СЗШ І-ІІІ ст. № 1 - гімназія» Надія Якимцева ознайомила керівництво області з готовністю гімназії до навчального року.

Слід зазначити, що всі вимоги до облаштування освітнього закладу враховані і дотримані. Навчальний заклад забезпечений проточним водопостачанням, внутрішніми вбиральнями, у класах проведено якісні ремонти, обладнано куточки відпочинку.

Під час зустрічі з педагогічним колективом голова обласної державної адміністрації подякував усім, хто долучився до облаштування закладу. Він зазначив, що основне завдання влади забезпечити належні умови для навчання і виховання дітей, а педагогів – докласти максимум зусиль, аби гімназисти, отримали міцний фундамент на якому сформується свідома високоморальна і освічена людина.



Переглядів: 3893
Поширень: 0