Співробітниками ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області спільно з співробітниками ВБНОПТ ГВПМ ДПІ м. Вінниці 1 грудня 2008 року вилучили продукцію птахівництва, а саме м’ясо куряче механічної обвалки (фарш) загальною вагою 2700 кг. Дана продукція була без маркування і супровідних документів.

Саме для розгляду даного питання 3 грудня 2008 року під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Василя Чернія відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії.

Заслухавши та обговоривши інформацію Головного державного інспектора ветеринарної медицини Вінницької області Григорія Сидорука та керуючись відповідними нормативно-правовими актами України, Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при облдержадміністрації прийняла відповідне рішення.

З метою недопущення виникнення особливо небезпечних інфекційних хвороб спільних для людей та тварин і негативного впливу неякісної та небезпечної продукції на життя, здоров’я людини майно і довкілля було прийнято рішення визнати дану продукцію небезпечною та вилучити з обігу.


Переглядів: 3061
Поширень: 0