Голова облдержадміністрації зобов’язав керівників відповідних структурних підрозділів і служб вжити необхідних заходів для виправлення ситуації щодо рівня закупівельних цін на молоко, що виробляється приватними господарствами у Вінницькій області. Про персональну відповідальність за невжиття заходів щодо поліпшення ситуації на ринку молока області Микола Джига попередив керівників контролюючих служб під час робочої наради в облдержадміністрації, що відбулася 20 серпня.

«Протягом тривалого часу ми ведемо розмову про підвищення закупівельної ціни. Мені доповідають, що ціна становить 2-2,20 грн. А під час особистих прийомів люди називають ціну 1,40 грн. Складається враження, що ніхто із контролюючих служб не зацікавлений у вирішенні цього питання. Армія чиновників не може навести порядок на ринку молока. Ринок молока – це великий тіньовий ринок, де кожен має свою нішу, і з цим треба негайно покінчити Стабільні закупівельні ціни на молоко – гарантія розвитку молочної галузі», – наголосив Микола Джига під час наради.

Для стабілізації закупівельної ціни на позначці 2,20 гривень за літр голова облдержадміністрації дав доручення всім керівникам контролюючих служб в десятиденний термін підготувати план-завдання в рамках функціональних обов’язків кожної контролюючої структури.



Переглядів: 3476
Поширень: 0