Микола Джига вручив ключі від новенького шкільного автобуса директору школи с.Ялтушків Барського району.

Голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига 21 серпня вручив ключі від новенького шкільного автобуса директору школи с.Ялтушків Барського району. Це стало можливим завдяки реалізації Державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус», спрямованої на одержання рівного доступу до якісної освіти.

Передавши ключі, Микола Джига разом зі школярами перерізав червону стрічку. Тепер дітям та вчителям не доведеться щодня долати кілометрові дистанції.

Губернатор області разом зі школярами перерізав червону стрічку

«Завдання влади – як обласної, так і місцевої – створити всі умови, щоб кожен учень нашого регіону мав змогу отримувати якісну освіту. Забезпечення підвозу школярів – одна із основних складових такої підтримки з боку обласного керівництва. Ми сьогодні формуємо якісну освітню мережу. І ми повинні зробити все можливе, аби забезпечити нормальні умови навчання», – зауважив Микола Джига. Він також відзначив, що з метою забезпечення регіону шкільним автотранспортом, Вінничина отримає 33 шкільних автобуси зі всіма передбаченими зручностями для супроводу дітей. Тож усі райони області відповідно до кількості учнів матимуть один-два автобуси. По два автобуси зокрема отримають Оратівський, Шаргородський, Чернівецький, Хмільницький та Немирівський райони.

Новим автобусом поповнився шкільний автопарк Барського району

У наступному році обласна влада має намір остаточно вирішити питання підвозу учнів до шкіл. Це забезпечить можливість рівного доступу до якісної освіти дітей як в міській, так і в сільській місцевостях.

Микола Джига отримав подарунок від учнів школи



Переглядів: 9412
Поширень: 0