Акція «Простягни руку першокласнику» охопила п’ять районів Вінницької області – Ямпільський, Крижопільський, Чечельницький, Піщанський та Могилів-Подільський. 1700 дітей отримали необхідне шкільне приладдя.

Я чекав моменту коли вперше піду до школи, - каже Олег Чорний, першокласник з міста Ямполя. – Мені приємно було, що це свято розділив зі мною фонд «Батьківська земля».

Сьогодні багато проблем влада перекинула на плечі батьків, - говорить батько Олега, лікар з міста Ямполя Микола Чорний. – Добре, що є небайдужі люди, які розуміючи усі труднощі з збором дітей у школу, допомогли, подарували шкільне приладдя моєму синові. Одразу завдяки фонду, половина проблем була вирішена.

Мені дуже приємно було зустріти волонтерів фонду «Батьківська земля», - зазначив Валентин Римарчук, працівник РЕСУ в Ямполі . - У мене багатодітна сім’я. Наймолодші ще не ходять до школи, але і з ними багато турбот. А тут ще й сина зібрати до школу треба. А фонд без зайвої реклами прийшов і подарував моєму малому рюкзак із усім необхідним шкільним приладдям.

Нагадаємо, це не перші добрі справи фонду «Батьківська земля». У червні завдяки фонду районні лікарні та ФАПи Вінниччини отримали важливе для дистанційної діагностики захворювань серцево-судинної системи приладдя – кардіопередавачі «Телекард». А незабаром у п’яти райцентрах та селах Ямпільського, Крижопільського, Піщанського, Чечельницького та Могилів-Подільського району з’являться нові, сучасні та комфортабельні дитячі майданчики.



Переглядів: 5194
Поширень: 0