«Ні для кого не секрет, що ринкова економіка передбачає обов\'язкову участь будь якого підприємства, що працює і розвивається, у виставкових заходах, як спеціалізованих, так і універсальних. Сьогодні виставки мають особливий статус, бо вони дають конкретне уявлення, з ким можна мати справу, а хто знаходиться в такому економічному становищі, що не може собі дозволити представництво на виставці. Проведення даного заходу надасть можливість популяризувати стабільні і відкрити новостворені підприємства, торгівельні марки тощо», - говорить почесний президент Благодійного фонду «Батьківська земля» Калетник О.М. - «Подільський ярмарок» стане першим кроком для утворення та організації на Вінниччині масштабного виставкового, торгівельного заходу.

У рамках проведення торгівельно-виставкового свята передбачається створення містечка майстрів.

Майстри найпопулярніших видів народного декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва презентуватимуть та продаватимуть свої вироби. Поряд з видам народного мистецтва головне місце займатиме клембівська вишивка. Містечко майстрів передбачатиме проведення майстер-класів з різних видів народної творчості.

Особливий колорит ярмарку нададуть перевдягнуті в національну одежу продавці, майстри народного мистецтва, фольклорні колективи та ансамблі народних музик.

Гості ярмарку зможуть придбати вироби народного промислу, сучасні промислові товари, продукти харчування. На території проведення ярмарку будуть організовані шинки, в яких буде можливість скоштувати страви традиційної української кухні.

Місце проведення – Ринкова площа села Клембівка.

Початок – о 10.00.



Переглядів: 6451
Поширень: 0