Учасниці телепроекту Чотири весілля

Нагадаємо, що 20 вересня у програмі “Чотири весілля” Марина змагалась разом із іншими нареченими з Одеси, Луцька і Кіровограда. За умовами, проекту дівчата побували на весіллях одна в одної і виставили бали за весільну сукню, місце проведення (ресторан), кухню і загальні враження від свята.

За місяць до весілля, яке відбулось 16 червня, їх тамада Вікторія запропонувала подати заявку на участь у програмі. Марина подзвонила до мами, котра тоді була у Москві, порадитись і разом вирішили спробувати.

- Найдовше обирали весільну сукню: більше трьох днів, - розповідає Марина. - І зупинились на шикарній, з вишивкою, яку купили у одному із весільних салонів Вінниці. Весь мій одяг обійшовся у 11 тисяч гривень. Саме весілля — не у 90 тисяч, як ми попередньо вказували, а у 120 тисяч.

Усіх родичів про зйомки попередили. Але деякі боязко сприйняли камери. Багато чого, як розповідає учасниця шоу, залишилось за кадром: цікаві конкурси весілля, виступи Миколи Янченка... і те, як Марина оцінила весілля інших конкурсанток.

- Таке враження, що я вказувала лише на недоліки, але ж я і про хороше говорила, - веде далі Марина. - Ну, так змонтували. Багато хто з рідних зауважив, що я суржиком розмовляю. Яка є, така є. А мені дуже сподобалось весілля у Кіровограді, особливо тамада і Вєрка Сєрдючка. Я дійсно пораділа за учасницю з Луцька, вона перемогла заслужено. Дуже жалкую, що не ставила заслужених балів дівчатам, бо думала, що вони будуть мені навмисно ставити низькі.

Зараз Євген працює на складі оптового товару, але у майбутньому молодята планують відкривати магазин. І через півроку знову подати заявку на участь, але у програмі “Міняю жінку”.

Наречені Євген та Марина

P.S.:До речі, 19-річна Марина і 24-річний Євгеній познайомились теж на весіллі: Марина тоді спіймала букет, а Євген — жіночий аксесуар.



Переглядів: 20311
Поширень: 0