24 вересня о 07:30 год. в смт. Літин водій невстановленого автомобіля сріблястого кольору, іноземного виробництва, скоїв наїзд на пішохода Т., 1982 р.н., жителя смт. Літин, після чого залишив місце пригоди.

Внаслідок ДТП, пішохід Т. отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струс головного мозку, забоїв м’яких тканин ноги та був госпіталізований в Літинську ЦРЛ.

Під час огляду місця пригоди, на узбіччі дороги було виявлено номерний знак автомобіля міста Брандербург (Німеччина) та захистну полімерну кришку даного номера. Вжитими заходами працівниками ВДАІ РВ встановлено, що наїзд на Т. скоїв К., 1929 р.н., пенсіонер, житель м.Вінниці. Автомобіль іноземного виробництва «Хонда» поставлено на арештмайданчик Літинського РВ.

Автопригода сталася неподалік АЗС і на щастя відшукалися її свідки, які знають водія. Проведеними розшуковими заходами автомобіль було знайдено на одній із вулиць приватного сектору міста Літин, а його власник, як з’ясувалося вже прямував маршрутним транспортом до обласного центру. Невдовзі його було затримано.

83-річний дідусь спочатку заперечував свою причетність до автопригоди, посилаючись на те, що автівку вдарила корова, а номерний знак загубив у іншому місці. Проте свідчення свідків і беззаперечність доказів змусили дідуся зізнатися у скоєному. Наразі ведеться слідство і в залежності від важкості отриманих травм пішоходом, вирішиться питання щодо порушення кримінальної справи.



Переглядів: 3532
Поширень: 0