Прихильники команди вінничан зібрались, щоб підтримати свого кандидата у народні депутати Григорія Заболотного. Приїхали на зустріч з виборцями і екс- губернатор Олександр Домбровський, і державний діяч Петро Порошенко. Команда вінничан, яка сьогодні має найвищі рейтинги, змогла об’єднати навколо себе тих людей, яким небайдужа доля рідного краю, які хочуть жити в демократичній державі.

- Я переконаний, що за нашим краєм – майбутнє держави. Саме тут, у Тростянецькому районі вперше в області, ми свого часу запровадили новітні енергозберігаючі технології. Це стосується сільських шкіл, де побудовані котельні, що працюють на альтернативному паливі. Це стосується і агропромислового комплексу. Тепер маємо сподівання, що в парламенті ми зможемо на законодавчому рівні закріпити те, щоб кожній молодій людині було гарантоване після здобуття освіти перше робоче місце. Це і лікарям, і вчителям, і спеціалістам сільського господарства. Щоб молоді люди із гордістю поверталися до себе додому, знаючи що у них буде можливість реалізувати себе тут. Адже з відродження села – розпочнеться відродження України.

В свою чергу Олександр Домбровський підтвердив слова Григорія Заболотного:

- Коли наша команда була при владі, ми розпочали реконструкцію школи №2 тут, у Тростянці. На жаль, кілька років тому роботи припинилися. Наша мета – завершити розпочаті справи. Я переконаний, що разом наша команда здатна зробити багато на користь вінничан. Я безмежно щасливий, що нам вдалося знайти однодумців і разом ми йдемо в парламент. Тому прошу всіх вас підтримати на 17 окрузі Григорія Михайловича Заболотного.

Петро Порошенко, людина, яка зібрала навколо себе однодумців «Команди вінничан», зазначив:

- Я надзвичайно щасливий, що зі мною пліч-о-пліч йдуть такі професіонали, як Григорій Заболотний та Олександр Домбровський. Ви знаєте притчу про прутики: один зламати легко, а от разом – ніколи. Сьогодні хтось намагається купити ти ваш голос, хтось хоче маніпулювати вашою свідомістю – не піддавайтеся. – (В той момент на стадіоні купка молодих людей почала скандувати прізвище одного із опонентів на цьому окрузі.- авт.) – Ви чуєте? – продовжив Петро Олексійович. Давайте дамо час, аби ці люди підтримали свого кандидата. (молоді люди скандують прізвище свого кандидата- авт.) – А тепер покажіть, що нас тут 5 тисяч і всі ми зібралися підтримати Григорія Заболотного. (5-ти тисячний стадіон протягом п’яти хвилин скандував «Заболотний!» - автор) - Ви бачити, що всі змогли висловити свою думку - резюмував Порошенко – Тому наша «команда вінничан» хоче, щоб в цій країні кожен мав можливість висловитися і не боятися цього. А це основні принципи демократії. І ми будемо відстоювати їх із Григорієм Заболотним у парламенті.

А гарний настрій цього дня у Тростянці створювали переможниця Євробачення Руслана та відомий вінницький виконавець, депутат обласної ради Микола Янченко. «Народна Рада» у Тростянці традиційно закінчилася святковим феєрверком.



Переглядів: 5018
Поширень: 0