Працівники міліції затримали зловмисницю, яка з машини випадкового знайомого викрала десять тисяч гривень та документи. Чоловік вирішив підвезти жінку, а натомість залишився без барсетки.

До Липовецького райвідділу міліції звернувся 51-річний житель смт. Турбів з заявою про те, що жінка, з якою він випадково познайомився на вулиці районного центра, викрала з салону його автомобіля барсетку з грошима та документами.

Під час розмови нова знайома повідомила, що збирається їхати у Турбів. Саме туди (додому) збирався їхати і чоловік, який у Липовці щойно закінчив свої робочі справи. Чоловік люб’язно запропонував жінці скласти йому компанію, адже разом їхати веселіше. На таку пропозицію жінка охоче погодилась і сіла в автівку нового знайомого. Після того, як попутниця попрощалася з водієм, він виявив, що з машини зникла його барсетка, у якій знаходилися 10 тисяч гривень та документи на автомобіль. Тоді чоловік зрозумів, що без допомоги міліції йому не обійтися, адже про свою нову знайому він майже нічого не знає.

Як розповів начальник Липовецького райвідділу міліції Василь Фіногенов, шукали оперативники зловмисницю за описом потерпілого і за кілька годин її особа була встановлена та затримана. 25-річну жительку міста Липовець міліціонери затримали за місцем її проживання. У скоєнні злочину жінка зізналась та повернула викрадені у чоловіка гроші та документи, які вона сховала на власному городі.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.



Переглядів: 3128
Поширень: 0