Відкриття дитячих майданчиків

Як і обіцяв благодійний фонд «Батьківська земля» на чолі з ініціатором його створення Оксаною Калетник, у рамках акції «Країна дитячої мрії» відбувається відкриття 14 сучасний дитячих майданчиків. Справжнє свято для малечі та їх батьків з іграми, розвагами, конкурсами, виступами талановитих юних співаків і танцюристів організатори заходу вже влаштували у Ямполі, Крижополі, Могилів-Подільському, селах Немія, Бронниця, Озаринці Могилів-Подільського району. Під час відкриття були організовані святкові концерти, на яких виступали юні артисти, а малеча з великою радістю включилась до ігор і розваг, запропонованих їм веселими клоунами, які проводили різноманітні конкурси, нагороджуючи переможців призами.

Відкриття дитячих майданчиків

З напутнім словом до присутніх звернулась представник Благодійного фонду «Батьківська земля» Жанна Ярмоленко: «З ініціативи нашого фонду з’явився цей чудовий майданчик. Ми виконали перед подолянами взяте на себе 1 червня цього року у Міжнародний день захисту дітей зобов’язання і звели сучасні ігрові майданчики. Виховуйте своїх дітей на цьому прекрасному майданчику гідними людьми, справжніх громадян України».

Відкриття дитячих майданчиків

Жанна Ярмоленко вручила громадам міст та селищ сертифікати, які засвідчують, що встановлені для маленьких членів громади сучасні ігрові майданчики, реалізовані в рамках акції «Країна» дитячої мрії», є подарунком від фонду місцевим жителям.

«Щиро віримо, що подарована нашим Благодійним фондом «Батьківська земля» свято «Країна дитячої мрії» принесе нашим дітям багато радості, сміху, стане куточком розваг, відпочинку та розвитку малечі», - сказала Жанна Ярмоленко.

Оксана КалетникІніціатор створення фонду «Батьківська земля» Оксана Калетник, яка започаткувала акцію з облаштування дитячих майданчиків, також побувала на святі відкриття місць для дитячого дозвілля. У спілкуванні з журналістами вона розповіла, що ідея з побудовою дитячого майданчика зріла давно.

«Якщо повернутись навіть до нашого з вами дитинства, то дитячий майданчик – це було не просто місце відпочинку, це було життя, закладання цінностей – дружба, порозуміння, перше побачення, перші розчарування. Ми хотіли відновити цю традицію, створити таку собі дитячу планету ігор і розваг. При цьому підходили до справи з трьох позицій. По-перше, ми роздавали анкети, долучилися до спілкування з дітьми різних вікових груп і вони самі визначали, які атракціони будуть їм цікаві. А отже і всі 14 майданчиків різні з урахуванням думки дітей, - зазначила Оксана Миколаївна. - По-друге, ми хотіли, щоб цей майданчик став унікальним острівцем збереження дитячого світу, де має закладатися своя атмосфера і своє життя на кшталт того, що я взяла зі свого дитинства. І третій момент – це те, що для нас важливо не просто втілити в життя ту чи іншу ідею, ми намагалися, щоб якомога більше була присутня і брала участь у проекті громада, влада, тому що це все спонукання до дії, подолання проблем, це своєрідний досвід і саме він є головним вагомим чинником розбудови громадських ініціатив».

Відкриття дитячих майданчиків

Нагадаємо, що 6 жовтня відбудеться відкриття дитячих майданчиків у селах Кукавка, Вендичани, Сугаки Могилів-Подільського району, 7 жовтня – у селі Тропова Могилів-Подільського району, 8 жовтня – у селі Клембівка Ямпільського району, 9 жовтня – у смт Чечельник, а 11 жовтня – у смт Піщанка.

Як ми повідомляли раніше, дитячі майданчики відкриють у п’яти районах Вінниччини



Переглядів: 8876
Поширень: 0