Будівництва мережі магістрального газопроводу високого тиску Муровані Кирилівці – Копайгород

За підтримки голови обласної державної адміністрації Миколи Джиги 4 жовтня у селі Роздолівка Мурованокуриловецького району розпочато перший етап будівництва мережі магістрального газопроводу високого тиску Муровані Кирилівці – Копайгород, протяжність якого становитиме 40 км.

Для мешканців будівництво газопроводу стало довгоочікуваною подією, адже проектно-кошторисну документацію щодо газифікації району було розроблено ще в 90-тих роках минулого століття.

Вітаючи присутніх М.Джига зазначив, що блакитне паливо не лише принесе із собою в кожну оселю комфорт та елементарні побутові зручності, але й стане важливою умовою для створення нових підприємств у районі. Це дасть можливість району вийти на новий етап розвитку. Газифікація стане справжньою перемогою для усіх та кожного.

Будівництва мережі магістрального газопроводу високого тиску Муровані Кирилівці – Копайгород

За словами М.Джиги генеральним проектантом газопроводу Муровані Кирилівці – Копайгород є столична компанія «Гіпрогаз». Кошторис проекту складає більше 1 млрд. гривень, на даний час із державного бюджету вже виділено 320 млн. та найближчим часом очікують ще 500 млн. Своєчасне фінансування дасть можливість завершити роботи у найкоротші терміни. Він зауважив, що проект буде завершено і район стане газифікованим.

М.Джига також відзначив, що цей проект реалізуються за підтримки Президента України та Уряду, за що висловив щиру вдячність від себе та від усіх вінничан.



Переглядів: 5200
Поширень: 0