13 жовтня о 23.30 год. біля с. Вищеольчедаїв невстановлений водій автомобіля "ВАЗ", скоїв наїзд на пішохода Т., 1967 р.н., жителя с. Лучинець. Внаслідок ДТП, Т. із тілесними ушкодженнями у вигляді: відкритого перелому ноги та закритої черепно-мозкової травми госпіталізований в црл. З місця події вилучено декоративну емблему передньої решітки із значком автомобіля марки "ВАЗ" та декоративний повітрязаборник переднього капоту у вигорівшому стані. Вжито заходів щодо встановлення автомобіля та затримання водія.

Державтоінспекція звертається до всіх свідків автопригоди та свідомих громадян, які володіють інформацією про місце знаходження автомобіля чи водія, які причетні до ДТП, повідомити за телефонами:

  • чергова частина УДАІ УМВС (0-432) 61-17-70, 59-33-33;
  • гаряча лінія УДАІ УМВС (0-432) 59-34-34, або 102.

Анонімність і конфіденційність гарантується.

Державтоінспекція попереджає і застерігає фізичних і юридичних осіб, які здійснюють ремонтні роботи транспортних засобів, про кримінальну відповідальність у разі проведення незаконних будь-яких реставраційних робіт автомобіля, причетного до ДТП.

Добровільне зізнання у скоєнні злочину зменшує міру відповідальності перед Законом, суспільством і власною совістю.

За допомогу у розкритті дорожньо-транспортної пригоди, розшуку зловмисника, який скоїв ДТП, Державтоінспекція Вінниччини зобов’язується видати винагороду – СТО літрів пального.



Переглядів: 3809
Поширень: 0