Відкриття нової автодороги у Калинівському районі.

Відтепер місцеві жителі зможуть добратись до районного центру вдвічі швидше, аніж раніше, оскільки стара траса проходила через Липовецький район і сягала близько 26 км. Проїзд до Калинівки для мешканців села, яких нараховується більше 1200, особливо ускладнювався у негоду. Завдяки новій дорозі, відстань між селом та райцентром скоротилась вдвічі. Нині від центру села до районного центру – 13 км. Жителі Лісової Лисіївки на нову дорогу чекали давно. На відкритті побував і голова облдержадміністрації Микола Джига.

на відкриття нової автодороги у Калинівському районі завітав Микола Джига

Автодорогу протяжністю більше чотирьох кілометрів побудували за півтора місяці. Для місцевих жителів ця автодорога є вкрай необхідною. Адже більшість із них працюють у селі Сальник та Калинівці. Голова облдержадміністрації запевнив, що незабаром розпочнуться роботи із продовження будівництва автодороги до центру села.

Будівництво автомобільної дороги Сальник-Лісова Лисіївка протяжністю 4,2 км відбувалося за ініціативи голови облдержадміністрації у відповідь на звернення місцевих жителів. Микола Джига дав доручення голові районної державної адміністрації Василю Поліщуку і за активної підтримки підприємств, організацій, установ та інших суб’єктів господарювання роботи було виконано якісно і у стислі терміни. Загальна вартість виконаних робіт складає більше 2,7 млн. грн.

Як повідомив сільський голова с.Лісова Лисіївка, всі роботи виконано за рахунок спонсорських асигнувань. Вагомий внесок у процес будівництва автомобільної дороги внесли адміністрації та трудові колективи філій "Калинівська ДЕД" та "Калинівський райавтодор" дочірнього підприємства "Вінницький облавтодор", районна державна адміністрація і «Благодійний фонд «Розвиток Калинівського району».

Микола Джига відзначив якісний рівень виконання робіт і подякував голові Калинівської райдержадміністрації, голові районної ради, сільському голові, будівельникам та спонсорам, які долучилися до будівництва сільської дороги. Голова облдержадміністарції також повідомив про відновлення регулярного автобусного сполучення між с.Лісова Лисіївка та районним центром.

Жителі села у свою чергу висловили вдячність голові облдержадміністрації, який не словами, а конкретними справами відгукнувся на їхнє прохання відремонтувати дорогу.



Переглядів: 11448
Поширень: 0