Днями перші 500 нових велосипедів для листонош доставили до кількох районів Вінниччини.

велосипеди для листонош

У першу чергу новим транспортом забезпечать тих працівників "Укрпошти", які обслуговують дільниці протяжністю більше 8 кілометрів.

Нові жовто-сірі дорожні велосипеди мають сірий металевий кошик на 6 кг попереду та сірий багажник на 14 кг ззаду. Двоколісний транспорт закуповують за кошти "Укрпошти" по 1 тисячі 25 гривень у ТОВ "Планета Аква". Усього “Укрпошта” закупить для листонош 13 017 велосипедів.

За словами Віталія Якубовського, заступника начальника з питань технології, експлуатації і якості надання послуг Вінницької дирекції українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта", це набагато пришвидшить і полегшить роботу працівників "Укрпошти".

- Адже деякі дільниці, які обслуговують вінницькі листоноші, мають протяжність до 20 кілометрів, - говорить Віталій Якубовський. - Забезпечуватись велосипедами будуть ті працівники, які досі не мали транспорту. Не враховуючи місто Вінницю, бо їздити на велосипедах у обласному центрі листоношам не зовсім зручно. Усього область отримає 950 велосипедів, що повністю покриє потребу.

Нагадаємо, що станом на жовтень 2012 року у Вінницькій області працює понад дві тисячі листонош. Частина з яких отримувала й раніше велосипеди, але звичайного зразка від сільських голів, районних адміністрацій. Заплановано, що усі 950 велосипедів надійдуть до Вінницької області до кінця 2012 року.

Наразі в Україні діють майже 14 тисяч поштових відділень, пошту розносять 40 тисяч 874 листоноші.



Переглядів: 10724
Поширень: 0