Звичайний шкільний стадіон на декілька годин перетворився на спеціальний майданчик, де бійці елітного спецпідрозділу продемонстрували бойове мистецтво. Високий клас бойових навичок, ефектне затримання злочинців, відпрацювання прийомів з рукопашного бою справили незабутнє враження на глядацьку аудиторію.

Вінницький спецпідрозділ "Сокіл"

У кожного хлопця є здоровий інтерес до зброї, до військової справи. Аби цей інтерес з віком не перетворився на кримінальний, бійці «Сокілу» провели урок під відкритим небом.

У ході зустрічі міліціонери познайомили молодих гніванчан з роботою спецпідрозділів, їх екіпіровкою, спорядженням та озброєнням. Продемонстрували навички і вміння прийомів рукопашного бою, способи затримання і знешкодження злочинців або правопорушників.

На цій зустрічі учні Гніванського професійно-технічного училища мали можливість ближче познайомитися із спецзасобами, якими оснащений спецпідрозділ міліції, та приміряти їх на себе, потримати в руках справжню бойову зброю.

Своїм уроком під відкритим небом "сокілівці" зруйнували стереотипне уявлення підлітків про міліціонера, як просто людину у форменому одязі зі зброєю. Учні побачили, що міліцейська служба набагато складніша і багатогранніша, ніж може здатися на перший погляд. Не виключено, що після заходу хтось з підлітків задумається над власною поведінкою, а хтось і змінить життєві цінності, скоригує плани на майбутнє.

Міліція робить все від неї залежне, щоб діти та підлітки не прививали у себе звичок наркоманії та вживання алкогольних напоїв. І ця акція ще одне тому підтвердження.



Переглядів: 10102
Поширень: 0