За січень-жовтень цього року силами відділу податкової міліції Тростянецької ОДПІ, на території обслуговування якого знаходяться Тростянецький, Бершадський, Чечельницький, Гайсинський, Теплицький та Тульчинський райони, а також місто Ладижин, до бюджету спрямовано майже 5 мільйонів гривень.

За цей період податківцям вдалося викрити 12 злочинів у сфері оподаткування, більшість яких є тяжкими та особливо тяжкими, такими, від яких державний бюджет страждає на мільйони гривень невиплачених пенсій, соціальних допомог.

З початку року працівниками сектору протидії незаконному обігу підакцизних товарів вилучено лікеро-горілчаної продукції на суму понад 200 тис. грн. Ще майже на 150 тис. гривень з незаконного обігу вилучено спирту, який у майбутньому став би основою для небезпечного алкогольного фальсифікату, відзначив, зокрема, на оперативній нараді за підсумками роботи за 10 місяців 2012 року начальник ВПМ Тростянецької ОДПІ Сергій Щуренко.

Зміни в роботі податкової міліції та у законодавстві безпосередньо впливають на покращення ефективності її діяльності. Робота служби має бути якнайбільш прозорою та відкритою для суспільства, наголосив Сергій Щуренко.

Ірина Красиленко, старший інспектор штабу ВПМ Тростянецької ОДПІ Вінницької області ДПС.



Переглядів: 3913
Поширень: 0