Назарій Фіяло став переможцем у номінації "Янгол-охоронець"

У заході взяв участь начальник Територіального управління МНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук. Головний рятувальник області у своєму виступі зазначив, що визнання на Всеукраїнському рівні, як і медаль МНС «Герой-рятівник», надають п’ятикласнику право на пільгових умовах вступати до будь-якого з вищих навчальних закладів системи МНС України. Він побажав також усім присутнім у залі школярам брати приклад із маленького подільського героя, який врятував на ставку чотирирічного хлопчика - вчити правила безпеки життєдіяльності і навчати їх інших.

Журналіст Ірина Перм’якова, якій «Критична точка» довірила місію вручення нагороди – диплома «Янгол-охоронець» та цінного подарунку – розповіла учасникам заходу, що за мужнього Назара проголосувало більше тисячі людей. Висловлюючи щирі вітальні слова, представник столичного телеканалу зазначила, що не кожний дорослий зміг би наважитися на сміливий вчинок – порятунок іншої людини. Тим більше дошколярика. Гостя повідомила, що незабаром вийде черговий випуск телепрограми «Критична точка», присвячений Назарові, справжньому народному герою, історія якого прозвучала в ефірі і набрала найбільшу кількість відгуків телеглядачів.

Наприкінці діти та дорослі ще раз привітали хлопчика оплесками.

Як ми повідомляли раніше, 10-річний Назарій Фіяло врятував життя 4-річній дитині та був нагороджений медаллю «Герой-рятівник» .



Переглядів: 4326
Поширень: 0