Через переохолодження у Тивріському районі загинула 22-річна жителька села Борсків, яка у нічний час поверталася додому зі своїм чоловіком. Зі слів працівників міліції, дівчині стало погано, а чоловік, залишивши дружину на перехресті, пішов по допомогу та не повернувся.

Місцеві жителі знайшли жінку вже без ознак життя.

17 грудня близько14:00 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №34 міста Шаргород надійшло повідомлення про те, що у с. Михайлівка зник 49-річний чоловік. Як з’ясувалося згодом, чоловік ще 16 грудня ввечері виїхав із дому на гужовому транспорті у напрямку с. Мурафа та не повернувся.

Місцевим населенням було організовано пошуки зниклого громадянина, якого 17 грудня було знайдено. Як стало відомо, чоловік хворів на епілепсію та під час руху на гужовому транспорті у нього стався епілептичний напад, у результаті чого він випав із возу та помер від переохолодження.

Цього ж дня о 18:10 до рятувальників міста Козятин надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення районної лікарні каретою швидкої допомоги було доставлено 44-річного жителя села Вернигородок з діагнозом «обмороження обох верхніх кінцівок (в стані алкогольного сп’яніння)».

А до томашпільських рятувальників о 06:00 надійшло повідомлення, що до приймального відділення Томашпільської районної лікарні був госпіталізований 46-річний житель с. Ракова з діагнозом «загальне переохолодження». Як було встановлено, чоловік обморозився, повертаючись додому у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Ще один подібний випадок стався у м. Бершадь. У реанімаційне відділення районної лікарні був доставлений 21-річний місцевий житель, який довгий час перебував на вулиці у стані алкогольного сп\'яніння без верхнього зимового одягу.

МНС вкотре нагадує громадянам тепліше одягатися та не перебувати на вулиці тривалий період.

Раніше ми повідомляли про заходи безпеки, яких потрібно дотримуватися під час перебування на морозі (переохолодження, відмороження, замерзання).



Переглядів: 3355
Поширень: 0