19 грудня о 5:42 від диспетчера швидкої допомоги села Уланів надійшло повідомлення про те, що лікар внаслідок складних погодних умов не може дістатися до місця виклику. За отриманою інформацією, у селі Вишенька у 43-річної місцевої жительки розпочалися пологи, жінці була потрібна термінова допомога гінеколога. Співробітники комунальної місцевої пожежної частини села Уланів на рятувальному автомобілі доставили медичного працівника до породіллі, який допоміг з’явитись на світ дівчинці.

18 грудня о 8:29 на пункт зв’язку місцевої пожежної команди села Уланів Хмільницького району від медиків надійшло повідомлення, що дільничний лікар через снігові замети не може дістатись до хворої дворічної дитини у селі Сміла. Відділення місцевих рятувальників у складі трьох чоловік та медичного працівника на автомобілі прибули до оселі, де мешкає родина, й перевезли хвору дівчинку до найближчої лікарні.

Як розповів начальник уланівської місцевої пожежної частини Василь Остапенко, головне, що в цих двох історіях щасливий фінал: хвора дівчинка пішла на поправку, а новонароджена дитина та її мати почувають себе добре. Це ще один приклад доцільності створення та функціонування у населених пунктах Вінниччини місцевих пожежних команд.



Переглядів: 3093
Поширень: 0