15 грудня 2012 року в Піщанській виправній колонії управління ДПтС України у Вінницькій області (№59) при спробі доставки до зони, що охороняється, вилучено «масштабну поставку» мобільних телефонів, зарядних пристроїв та інші заборонені предмети.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники оперативного відділу та відділу нагляду і безпеки виправного закладу під час огляду газового балону виявили та вилучили 41 мобільний телефон, 71 зарядний пристрій, 4 колоди гральних карт та 19 пачок дріжджів загальною вагою 1,6 кг. Сорок один майбутній власник мобільного телефону мав отримати пристрій згідно підпису на звороті.

Дані заборонені предмети доставив до установи громадянин Г. Мешканець м.Білгород-Дністровський мав намір виготовити на підприємстві виправної колонії автоклав з власного матеріалу. Однак завдяки досвіду і особистій пильності працівників пенітенціарної установи ані автоклав, ані «благодійна допомога» до адресату не потрапили.

Цікаво, яких же зусиль необхідно було докласти громадянину Г. аби майстерно розташувати заборонені предмети у балоні, потім його заварити та ще й покрити несвіжою фарбою!

Вилучені мобільні телефони, зарядні пристрої, гральні карти та дріжджі конфісковано. Наразі проводиться перевірка.

Як ми повідомляли раніше, 18–річному засудженому Піщанської виправної колонії №59 передали посилку,  в якій під час видачі та догляду  у дволітровому пластикову відрі з домашнім смальцем виявили та вилучили мобільний телефон з зарядним пристроєм до нього.



Переглядів: 8322
Поширень: 0