9 грудня до міліції звернулася жителька смт. Крижопіль з заявою проте, що цього ж дня о восьмій годині ранку її неповнолітня дочка пішла з дому і не повернулася. На телефонні дзвінки матері дівчина не відповідає – її мобільний вимкнений. На пошуки зниклої були задіяні усі можливі оперативно-розшукові заходи. Шукати дівчину працівники міліції почали в першу чергу у Вінниці, оскільки в вересні вона вже тікала з дому саме до обласного центру, де через десять днів її було знайдено. Нагадаймо, що 13-річна дівчинка втекла з дому для того, аби розпочати доросле життя.

До пошуків зниклої були залучені засоби масової інформації, розшукові плакати з фотокарткою школярки були розміщені у громадських місцях, транспорті, вокзалах. Протягом трьох тижнів дівчинку шукали працівники вінницької міліції. 30 грудня близько сьомої години вечора на зупинці громадського транспорту по вулиці Пирогова працівники батальйону патрульно-постової служби міліції знайшли дівчину. Як і під час минулої втечі, школярка змінила зачіску та пофарбувала волосся, але міліціонери впізнали її за особливою прикметою – родимкою біля губи.

Неповнолітня втікачка пояснила, що не хоче повертатися додому до районного центра, оскільки в Вінниці на неї чекають великі перспективи. Вона прагне дорослого самостійного життя без батьківської опіки.

З дівчиною працівники міліції провели профілактичну бесіду. Пояснили на скільки може бути небезпечним її перебування у чужому місті та повернули батькам.



Переглядів: 5468
Поширень: 0