10 січня 2013 року на короткострокове побачення до товариша свого сина, який відбуває покарання у Вінницькій виправній колонії (№86), прибула громадянка Б. Спілкуючись із 37-річним засудженим Ц., який відбуває покарання за грабіж, 65-річна громадянка Б. дістала з куртки два поліетиленових пакунки і намагалась їх йому передати. Проте пильність молодших інспекторів відділу нагляду і безпеки виправної колонії попередили спробу передачі заборонених предметів, які були всередині пакунків. Чотири мобільних телефони, а саме таким був вміст згортків, були вилучені.

телефони. які намагалися передати засудженому

По даному факту були складені відповідні матеріали та направлені до Староміського районного суду міста Вінниці для вирішення питання у судовому порядку щодо притягнення до адміністративної відповідальності вищезазначеної громадянки згідно з ознаками статті 188 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Засуджений Ц., який прагнув будь-що отримати мобільні телефони, буде притягнутий до дисциплінарної відповідальності правами начальника виправного закладу.



Переглядів: 4633
Поширень: 0