У молодшого інспектора Могилів-Подільської виправної колонії виявлено та вилучено наркотичні засоби, які він намагався пронести в охоронювану зону.

Обставини справи:

Під час огляду осіб, які заступали на добове чергування, виявлено та вилучено у молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки Могилів-Подільської виправної колонії УДПтС України у Вінницькій області сержанта внутрішньої служби три поліетиленових пакети з речовиною рослинного походження світло-зеленого кольору, які він намагався пронести до охоронюваної зони та передати за винагороду одному із засуджених.

Вказані відомості Могилів-Подільською міжрайонною прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, якщо вони вчинені працівником правоохоронного органу) КК України.

Додатково:

Санкцією ч. 3 ст. 364 КК України передбачається позбавлення волі на строк від п\'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.



Переглядів: 3793
Поширень: 0