нове ато

Голова облдержадміністрації Іван Мовчан, відкриваючи урочисту церемонію вручення ключів від спецавтомобілів, закуплених за рахунок коштів державного бюджету, зазначив, що найголовнішим пріоритетом обласної влади сьогодні залишається розвиток галузі охорони здоров’я області, зміцнення матеріально-технічної бази, а відтак - поліпшення медичного обслуговування людей.

Очільник області відзначив, що з 2011 року на Вінниччині реалізується пілотний проект з реформування галузі охорони здоров’я, основною метою якого є поліпшення якості та доступності медичного обслуговування.

Завдяки дієвій співпраці всіх гілок влади області та медичної спільноти у напрямку реформування, вдалось досягти позитивних зрушень у покращенні матеріально – технічної бази закладів охорони здоров’я у сільській місцевості.

закуплені автівки

Сьогодні в області функціонують 35 Центрів первинної медико-санітарної допомоги, до складу яких входять 262 амбулаторії та 921 ФАП.

куплені автомобілі

Крім закупівлі на суму 6,6 млн.грн за рахунок субвенції з державного бюджету 95 спеціалізованих автомобілів Geely для Центрів первинної медико-санітарної допомоги, було закуплено також 665 комп’ютерів та 35 серверів на суму 8,4 млн.грн, медичне обладнання та інвентар на суму 50,1 млн.грн.

Присутніх щиро привітали міський голова Володимир Гройсман та директор Департаменту охорони здоров’я і курортів облдержадміністрації Лідія Діденко. Виступаючі побажали всім міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні та поваги від вдячних людей, а новеньким автомобілям, що довжелезною колоною вишикувались на Театральній площі, гучними сигналами клаксонів вітаючи присутніх,- довгих років безперебійної служби.



Переглядів: 4842
Поширень: 0