Ротації, які відбуваються у міліції Вінниччини, торкнулися ще трьох районів. Наказом начальника УМВС України у Вінницькій області Віктора Русина у Бершадському, Гайсинському та Немирівському райвідділах міліції призначено нових керівників.

Керівником Бершадської міліції став Олег Революк, який до цього часу працював на посаді начальника Тульчинського райвідділу міліції. Його попередник Василь Андрущенко, прослуживши понад двадцять років в лавах міліції, вийшов на пенсію.

Новим керівником Гайсинського райвідділу призначено підполковника Олександра Сомика, який перебував на посаді начальника кримінальної міліції цього ж райвідділу. Починав свою службову діяльність Олександр Сомик у 1997 році з посади оперуповноваженого вiддiлення кpимiнальної мiлiцiї у справах неповнолiтнiх Гайсинського РВ.

На посаду начальника Немирівського райвідділу міліції генерал Віктор Русин назначив Василя Максимчука, який останній рік очолював Погребищенський райвідділ міліції.

Призначивши нових керівників, головний міліціонер Вінниччини провів робочу зустріч з особовим складом районних відділів міліції, зосередивши увагу на пріоритетних напрямках роботи міліції, визначених Міністром внутрішніх справ. Присутні на зустрічі представники райдержадміністрацій, прокуратури та суду висловили свої побажання щодо подальшої тісної співпраці з правоохоронцями районів та новопризначеним керівництвом.

Раніше ми повідомляли про те, що очільник обласної міліції Вінниччини генерал Віктор Русин призначив керівників райвідділів у Барському, Літинському, Вінницькому районах, а також представив нового керівника особовому складу 2-го міського відділу міліції.



Переглядів: 7278
Поширень: 0