На посаду начальника Козятинського райвідділу міліції призначено полковника міліції Геннадія Ткачука, який 7 років очолював міліцію Жмеринського району. Його попередник, Олег Будківський, призначений на посаду начальника Літинського райвідділу міліції.

призначення нових керівників райвідділів міліції

Відтепер особовим складом Тиврівської міліції керує Сергій Рудик, який до цього часу працював начальником Оратівського райвідділу міліції. Руслан Благун, який раніше очолював Тиврівський райвідділ міліції, призначений виконуючим обов’язки заступника начальника 2-го відділу міліції Вінницького МВ - начальника міліції громадської безпеки.

призначення нових керівників райвідділів міліції

Новим керівником Тульчинського райвідділу став полковник міліції Прияцелюк Іван Васильович, який багато років очолював Немирівський райвідділ міліції. Його попередника, підполковника міліції Олега Революка, як повідомлялось, начальник УМВС генерал-майор міліції Віктор Русин призначив керувати особовим складом міліції Бершадського району.

Головний міліціонер Вінниччини побажав успіхів у роботі новопризначеним керівникам підрозділів органів внутрішніх справ. Генерал Віктор Русин акцентував увагу на злочинних проявах у суспільстві, з якими правоохоронці ведуть активну боротьбу та основних вимогах до працівників міліції, визначених Міністерством внутрішніх справ.

призначення нових керівників райвідділів міліції

Представники районних адміністрацій, міських рад, прокуратури та суду під час зустрічей запевнили генерала у тому, що зроблять усе можливе, щоб співпраця з працівниками міліції та новопризначеним керівництвом була на високому рівні.

Раніше ми повідомляли про те, що 29 січня очільник обласної міліції Вінниччини генерал Віктор Русин призначив керівників райвідділів у Барському, Літинському, Вінницькому районах, а також представив нового керівника особовому складу 2-го міського відділу міліції. Також, 30 січня нові керівники з\'явилися і у Бершадському, Гайсинському та Немирівському райвідділах міліції.



Переглядів: 9336
Поширень: 0