Захід проходив у рамках Всеукраїнського галузевого семінару для підприємств аграрного сектору на тему «Правове забезпечення діяльності у сфері сільського господарства», лектором якого стали провідні фахівці Державної податкової служби України, Асоціації платників податків України, управління економіки Вінницької ОДА та головного управління юстиції у Вінницької області.

Зі слів голови ДПС у Вінницькій області Ірини Зленко, результатом співпраці обласного податкового відомства із громадськістю є толерантні та виважені стосунки з платниками податків.

Головний податківець області зауважила: „Зворотний зв’язок із платниками податків – для нас дуже важливий. Адже тільки враховуючи думку громадськості про ефективність тих чи інших нововведень, ми можемо неупереджено оцінити свою діяльність і продовжувати впровадження нових сервісів задля спрощення господарської діяльності вінничан.”

Перший віце-президент АППУ Василь Матвійчик відзначив плідну співпрацю територіального відділення організації у Вінницькій області з податківцями. На його думку, таку взаємодію можна ставити у приклад громадським активістам та працівникам служби в інших регіонах. За оцінкою Василя Матійчика, свідченням конструктивного діалогу є запровадження упродовж минулого року на Вінниччині 14 сервісних центрів для обслуговування платників податків і проведення понад 20 круглих столів, де обговорювалися питання і проблеми підприємців.



Переглядів: 3211
Поширень: 0