У місті Бершаді, біля автовокзалу інспектори ВДАІ взводу супроводу м. Вінниці зупинили автомобіль «МАН» за кермом якого знаходився мешканець одного із сіл Сімферопольського району. При огляді автомобіля було виявлено 25 туш яловичини, які водій перевозив, не маючи відповідних документів. Проводиться перевірка, де він придбав таку кількість м’ясної продукції і куди намагався збути. А у Могилеві-Подільському працівники відділення ДАІ зупинили автомобіль «Мерседес – Бенц» спринтер вантажний. На ньому 30-річний мешканець Хмельницької області перевозив без відповідних документів більше двох тонн винограду . Також у цьому районі біля селища Вендичани, водій іншого автомобіля «Мерседес -Бенц» перевозив 330 пів - літрових пляшок горілки «Олександрія пшенична». На них також не було ніякої документації. Проводиться перевірка.

Цього ж дня під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом, співробітники ДАІ Вінниччини зупинили автомобілі із грубими втручаннями у їхній технічний стан. Так, у Тульчинському районі виявлено автомобіль «Опель -Вектра», за кермом якого перебував житель Бершадського району. При звірці ідентифікаційного номера кузова було виявлено, що один із його фрагментів, вварений кустарним способом і на ньому нанесений заводський номер автомобіля. А на спец посту «Комсомольський» інспектори ДПС зупинили автомобіль «ЗІЛ - 54021» під керуванням 39-річного мешканця одного із сіл Козятинського району. При перевірці автомобіля було з’ясовано, що табличка із номером кузова , встановлена заводом-виробником знищена. До з’ясування усіх обставин, автомобілі поставлені на арешт майданчики.

Загалом, під нагляду за дорожнім рухом інспектори ДАІ за добу склали 187 протоколів на порушників Правил дорожнього руху, з яких 149 виявилися грубими. Виявлено та зупинено 26 водіїв, які керували автомобілями у стані алкогольного сп’яніння. Завдячуючи оперативно – профілактичним заходам, проведеним цього дня вдалося не допустити жодної автопригоди із потерпілими.



Переглядів: 3177
Поширень: 0