Як поінформували в обласному військовому комісаріаті, це планова перевірка, що зазвичай проводиться перед початком призовних кампаній й передбачає визначення рівня професійної компетентності як військовослужбовців, так і працівників військкоматів. Цього разу перевірці підлягали офіцери, військовослужбовці служби за контрактом та працівники районних та міських комісаріатів Вінниччини.

За словами обласного військового комісара полковника Геннадія Долгашова, тематика питань, що виносились на оцінювання, стосувалася різноманітних аспектів щоденної діяльності військових колективів. Перевірялися знання військовослужбовцями та працівниками військкоматів положень керівних документів, зокрема з тактичної, мобілізаційної та спеціальної підготовок.

Якщо рівень фізичної підготовленості військовослужбовців перевірявся практичним складанням нормативів з кросу, підтягування на поперечині та спринту на 100 метрів, – говорить полковник Геннадій Долгашов,то рівень професійних знань, умінь, навичок та психологічні якості визначалися тестуваннями. Загалом було перевірено понад 200 чоловік. Кожний отримав об’єктивну оцінку.

Говорячи про результати оцінювання офіцер зазначив, що більшість військовослужбовців та працівників районних та міських військкоматів отримали високі бали, що говорить про їхню професійну підготовку.

Варто зазначити, що за підсумками службової діяльності 2012 року серед військових комісаріатів 9-ти областей, які підпорядковуються Західному оперативному командуванню, військкоматівці Вінниччини посіли друге місце.



Переглядів: 7245
Поширень: 0