Як уже повідомлялося, за результатами першого етапу конкурсу було відібрано 20 учасників, які в рамках конкурсу проходили навчання та писали бізнес-плани. Остаточні переможці визначались за результатами поданих 13 бізнес-планів.

Отже, за результатами другого етапу змагання конкурсною комісією відібрано 8 суб’єктів підприємницької діяльності, які подали кращі соціально орієнтовані бізнес-плани. Тепер вони отримають у безкоштовне користування комплекти обладнання середньою вартістю до 60 тис. гривень, що використовуватимуться в рамках пропонованих ними бізнес-планів.

Нагадаємо, що проект «Розвивай свій бізнес – розвивай громаду» спрямований на створення нових робочих місць, вдосконалення знань та навичок керівників існуючих підприємств, поширення інформації щодо сутності соціального підприємництва, розвиток регіону та сприяння розвитку соціальних підприємств.

Провідною ідеєю конкурсу є підтримка малих підприємств та підприємств-початківців (що мають в штаті до 10 працівників та стаж діяльності до 3 років). Головними вимогами до конкурсантів є створення робочих місць та формування пакетів послуг для соціально вразливих груп населення, громадських організацій регіону.

За словами виконавчого директора ГО «Подільська агенція регіонального розвитку», основною умовою користування обладнанням є виконання всіх етапів надання соціальних послуг. Підприємці зможуть протягом 3 років користуватись цим обладнанням на умові безоплатної позички, згодом цей термін може бути подовжено.



Переглядів: 2663
Поширень: 0