На апаратній нараді у голови облдержадміністрації Івана Мовчана, що відбулась 4 березня, начальник Головного управління Держземагентства у Вінницькій області Олексій Коник презентував зразок такого атласу. За його словами, для зручності користування, в альбомі розміщені матеріали по використанню земель, як в цілому по області, так і в розрізі районів.

Атлас містить картографічні матеріали і таблиці, де вказано загальні площі сільгоспугідь по районам, в тому числі ріллі, яка є у використанні державних сільгосппідприємств та селянських фермерських господарств. На картах позначено паї, що використовуються для товарного виробництва, землі, які надано в особисте користування громадянам під городництво та садівництво, а також землі запасу та землі резервного фонду області.

Також атлас містить інформацію у розрізі районів по основним сільгоспвиробникам області та порівняльний аналіз виплат орендної плати за 1 гектар приватних паїв та за 1 гектар земель, що є в державній власності (зокрема, земель запасу та земель резервного фонду).



Переглядів: 3246
Поширень: 0