Головний міліціонер Вінниччини Віктор Русин представив особовому складу Погребищенського РВ нового начальника.

Віктор Русин особовому складу Погребищенського та Оратівського райвідділів міліції представив нових керівників

Відповідно до наказу начальника УМВС від 4 березня 2013 року на цю посаду призначено підполковника міліції Станіслава Бондаренка, який до цього був заступником начальника управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС. Його попередник, Василь Максимчук наразі очолює немирівську міліцію.

У міліції Вінниччини тривають кадрові зміни

Генерал Віктор Русин у своєму виступі акцентував увагу на роботі дільничних інспекторів міліції, профілактиці правопорушень, особливо серед молоді. Головний міліціонер Вінниччини побажав успіхів у роботі новопризначеному керівнику підрозділу та привітав присутніх жінок з наступаючим святом 8 Березня.

У міліції Вінниччини тривають кадрові зміни

Цим же наказом призначено нового керівника Оратівського райвідділу міліції - майора міліції Констянтина Малишева, який до цього часу працював на посаді заступника начальника управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС Вінницької області. Особовому складу райвідділу його представив перший заступник начальника УМВС Сергій Вучкан.

Колишній начальник міліції Оратівщини Сергій Рудик тепер керівник міліції Тиврівського району.

Раніше ми повідомляли про те, що від 4 березня 2013 року на посаду заступника начальника УМВС України у Віннницькій області призначено полковника міліції Загорулька Миколу Даниловича.



Переглядів: 6019
Поширень: 0