Таке завдання поставив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан 18 березня на щотижневій робочій нараді з начальниками управлінь та служб регіону.

Загальнообласним днем висадки дерев керівник Вінниччини визначив 6 квітня. «У цей день продемонструємо свою роботу в унісон тих завдань, які відпрацьовуємо в екологічному напрямі. Продемонструємо державі, що займаємося справами, які сьогодні турбують територіальні громади і жителів Вінницької області», - підкреслив Іван Мовчан.

Голова облдержадміністрації зазначив, що на підготовку цієї акції регіон має три тижні, і доручив у триденний термін відпрацювати детальний план заходу, залучивши усі служби та визначивши план дій окремо по кожному регіону.

«Це буде наймасштабніша висадка граба поблизу сміттєзвалищ. План – не менше мільйона рослин. І до цієї акції повинні долучитися усі служби бюджетної сфери області», - наголосив очільник регіону.

Іван Мовчан дав завдання відповідним службам мобілізувати зусилля по заготівлі саджанців, зауваживши, що одночасно із висадкою граба триватиме робота з озеленення населених пунктів, і ще мільйон дерев буде висаджено у парках та скверах області.



Переглядів: 4108
Поширень: 0