у місті Козятин урочисто введено в експлуатацію ІІ чергу 90-квартирного житлового будинку по вулиці Перемоги, 2

Привітати власників квартир із новосіллям та вручити ордери на помешкання прибули голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан та начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин.

у місті Козятин урочисто введено в експлуатацію ІІ чергу 90-квартирного житлового будинку по вулиці Перемоги, 2

«Сьогодні у Козятині знакова подія. Ще більш приємною вона є для тих, хто за кілька хвилин отримає ключі від нових помешкань, - зазначив у вітальному слові керівник Вінниччини Іван Мовчан. - Приємно, що Південно-Західна залізниця має можливість та вишуковує засоби, щоб у надзвичайно непростий час будувати таке чудове житло. Приємно також, що ця робота здійснюється за досить короткий термін: звести таку будівлю за рік – праця, що заслуговує на повагу».

у місті Козятин урочисто введено в експлуатацію ІІ чергу 90-квартирного житлового будинку по вулиці Перемоги, 2

Голова обласної державної адміністрації висловив подяку начальнику Південно-Західної залізниці Олексію Кривопішину за реалізований проект та будівельникам - за якісну й оперативну роботу, а також побажав новоселам комфорту, затишку і достатку у нових домівках.

Іван Мовчан і Олексій Кривопішин

Водночас Олексій Кривопішин висловив переконання, що це не остання черга будівництва соціального житла, і як тільки буде визначено майданчик під забудову - зводитиметься ще один будинок для залізничників.

вручення ордерів на нові квартири

Варто зауважити, що Козятин – не єдине місто в області, де будуються нові житлові об’єкти. Відповідно до пріоритетних напрямків діяльності обласної влади, така робота цьогоріч проводитиметься у кожному районі Вінницької області. «За результатами першоквартальної роботи ми плануємо вже на початку квітня презентувати у кожному районі програму по будівництву 8-квартирного будинку. Усі майданчики під забудови вже визначено, розроблено типові проекти. Таким чином будемо поступово забезпечувати житлом ті категорії населення, які цього першочергово потребують: медичних працівників, освітян, працівників бюджетної сфери», - зазначив голова облдержадміністрації Іван Мовчан.

нові квартири

По завершенню урочистого вручення ордерів на квартири, усі охочі мали змогу оглянути новозбудоване помешкання.



Переглядів: 8130
Поширень: 0