22 березня на оперативно-диспетчерську службу УДСНС у Вінницькій області надійшло повідомлення про утруднення руху транспорту на об`їзному автошляху обласного центру. Як з`ясувалося, причиною затору стало припинення руху великогабаритної вантажівки. За допомогою спеціальної техніки бійці держслужби надзвичайних ситуацій витягли автомобіль і спільно із співробітниками ДАІ врегулювали рух.

рятувальники ліквідовують наслідки стихії

Така ж ситуація склалася на території Вінницького, Жмеринського, Хмільницького, Літинського та Немирівського районів. Там на допомогу водіям прийшли рятувальники місцевих підрозділів і за допомогою тягачів звільнили транспортні засоби із снігових заметів та відновили рух транспорту.

Загалом станом на 15:00 рятувальниками області було вивільнено 17 автівок.

Наразі на території регіону спостерігаються складні погодні умови. Так, у 10 районах (Барському, Вінницькому, Жмеринському, Калинівському, Козятинському, Літинському, Мурованокуриловецькому, Погребищенському, Тиврівському та Хмільницькому) спостерігаються снігопади, на території інших – опади у вигляді дощу.

За словами заступника начальника з реагування на надзвичайні ситуації УДСНС України у Вінницькій області підполковника служби цивільного захисту Юрія Терентьєва, у найближчі дні співробітники оперативно-рятувальної служби працюватимуть у посиленому режимі. Спеціальна техніка та рятувальне обладнання приведено у повну бойову готовність. А по території області розгортаються пункти обігріву.



Переглядів: 5670
Поширень: 0