У Козятинському районі 23 березня о 10:07 до чергової служби ДСНС Козятинського району надійшло повідомлення про те, що в селі Молодіжне знаходиться породілля, до якої, у зв’язку з погіршенням погодних умов, не може дістатися автомобіль швидкої медичної допомоги.

На місце події було направлено відділення оперативно-рятувальної служби району. Проте рух пожежного автомобіля на виїзді із села Комсомольського було припинено з тих самих причин. В той самий час породіллю місцеві жителі намагалися вивезти із населеного пункту трактором. Однак через високі перемети на дорозі, і цей транспортний засіб також не доїхав до місця де її очікував автомобіль швидкої медичної допомоги. І лише бійці оперативно-рятувальної служби пройшли крізь замети, за допомогою медичних ношів перенесли майбутню маму через засніжену ділянку шляху (300 м) і передали її працівникам швидкої допомоги.

23 березня о 05:07 від чергового лікаря швидкої медичної допомоги Літинської центральної районної лікарні до місцевих рятувальників надійшло повідомлення про те, що в районному центрі по вул. Шевченка жінка потребує госпіталізації в зв’язку з початком пологів, але виїзд автомобіля швидкої допомоги за даною адресою неможливий в зв’язку з ускладненням погодних умов .

На допомогу було направлено черговий караул 7-ї пожежно-рятувальної частини, який на пожежному автомобілі АЦ 40 (131)137 А доправив громадянку до пологового відділення.

Загалом за добу підрозділами У ДСНС здійснено 30 виїздів на аварійно-рятувальні роботи, при яких було задіяно 30 одиниць техніки та 125 чоловік особового складу. Із заметів було витягнуто 90 транспортних засобів, з них - 3 карети швидкої допомоги.



Переглядів: 2677
Поширень: 0