Четверту добу мешканці Вінницької області борються з негодою. Особливо потерпають від несприятливих погодних умов жителі районних центрів та сіл. Щоб допомогти людям, які опинилися у сніговій пасці, міліція Вінниччини працює в посиленому режимі несення служби. Дільничні об’їжджають підлеглі їм території, аби допомогти селянам - привезти хліба, розчистити прохід до хати, або просто принести води.

дільничні пересіли на коней

До дільничного Михайла Кислюка звернулися обурені мешканці села Олексіївка Жмеринського району з неприємною новиною про те, що трактор, який розчищав дорогу до села, щойно зламався. Відтепер селяни залишаться без хліба, адже машина, яка привезла продукт першої необхідності, зупинилася за десять кілометрів до села – далі дорога заметена снігом.

дільничні пересіли на коней

- Якщо люди звернулися до мене за допомогою, то вони мені довіряють, і я у будь-який спосіб маю зробити все можливе і не можливе, аби їм допомоги, - розповідає дільничний Михайло Кислюк. - Поміркувавши, я згадав, що мій тесть має коня та сані. Отже хліб на столі у селян обов’язково буде! За годину хліб був розвантажений з автомобіля та саньми завезений у село. Незважаючи на складнощі через негоду, сніг для мене став своєрідним помічником. У селах, що обслуговую, зменшилась кількість крадіжок, немає мародерства, адже залишені на снігу сліди, приведуть до зловмисника, який викрав те чи інше майно. Щодня перевіряю одиноких пристарілих. Якщо протягом дня немає слідів біля їхніх будинків, значить, з ними щось трапилось.

дільничні пересіли на коней



Переглядів: 3420
Поширень: 0