Правоохоронці Ямпільського району, під час проведення профілактичних заходів, затримали підозрілого чоловіка. Ним виявився безробітний 34-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Під час поверхневого огляду працівниками міліції було виявлено близько 20 грамів коноплі. Вилучене направлено на дослідження у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС для проведення експертизи.

Попередньо встановлено, що чоловік довгий час сам вживав наркотики, зберігав та розповсюджував їх. Місцеві жителі розповідають про його часто неадекватну поведінку, яка викликана наркотичним сп’янінням. Правопорушник визнає свою вину. За його словами, збутом наркотичних речовин він заробляв кошти для проживання.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання штрафом від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.



Переглядів: 2832
Поширень: 0