Так, 13 квітня о 18:00 на пункт зв\'язку державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Вінниці надійшло повідомлення про пожежу у смт Стрижавка. Після ліквідації загорання рятувальники в одній з кімнат будівлі виявили мертвим 40-річного сина власниці будинку.

За попередніми даними чоловік загинув, отруївшись продуктами горіння. Ймовірно вогонь виник через необережність під час паління та пошкодив диван, килим подушку й ковдру.

Наступного дня о 13:06 на пункт зв\'язку державної пожежно-рятувальної частини №23 смт Муровані Курилівці надійшло повідомлення про те, що в с. Іракліївка горить житловий будинок літньої жінки. Негайно на місце події було направлено бійців служби «101», які ліквідували загорання і врятували оселю та майно на суму понад 50 тисяч гривень.

Під час пожежі 83-річна господарка отримала термічні опіки обличчя І-ІІ ступеня та верхніх і нижніх кінцівок. Потерпілу у стані середньої важкості було госпіталізовано до лікарні.

За попередніми даними загорання в оселі сталося внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Загалом з початку року на території області зареєстровано 347 пожеж, на яких врятовано 8 людей, 31 особа загинула.



Переглядів: 3306
Поширень: 0