За словами Григорія Деруна, головною метою презентації є підвищення іміджу Вінницької області за кордоном. На презентації будуть представлені економічний, агропромисловий, а також культурний потенціал регіону.

засідання робочої групи

Він зазначив, що з метою посилення позицій українських виробників на іноземних ринках та залучення інвестиційних ресурсів до Вінницької області обласною державною адміністрацією кожного року проводиться Презентація Вінниччини за кордоном.

Протягом останніх двох років в області відбувся ряд значних подій. Вінниччина провела презентації у країнах Ради Європи. Зокрема, в місті та муніципалітеті Франції Страсбурзі та столиці Швейцарії Берні.

Як зауважив Григорій Дерун, на сьогоднішній день є дуже актуальним питання презентація області в Російській Федерації, а саме в місті Москва. Презентація відбудеться 29 травня 2013 року за участю Надзвичайного і Повноважного Посла України в РФ Володимира Єльченка та голови облдержадміністрації Івана Мовчана.

Презентація включатиме представлення Вінниччини як інвестиційно привабливого регіону, культурних та туристичних особливостей за допомогою виступів наших земляків та ряду відеоматеріалів, які наочно продемонструють область.

В ході засідання були обговорені питання організації даного заходу. Члени оргкомітету внесли пропозиції та корективи у плануванні подальших дій.

засідання робочої групи

На завершення наради Григорій Дерун дав доручення членам робочої групи в максимально короткий термін надати план дій та пропозицій щодо проведення даної презентації.



Переглядів: 3385
Поширень: 0