До райвідділу міліції звернувся стурбований батько 16-річної дівчинки, яку виховував один. Чоловік утримував велике господарство, тому їм постійно допомагали бабуся та тітка. Селянин розповів, що день тому дочка пішла до бабусі, яка проживає у їхньому селі, однак досі не з’явилась ні в кого з рідних чи друзів, а телефон знаходиться поза зоною досяжності.

Правоохоронці розпочати оперативні слідчі дії, в ході яких з’ясували, що в той день дівчини ніхто не бачив й нічого з її власних речей не зникло. Згодом працівники міліції змогли натрапити на її слід через Інтернет. Зникла школярка час від часу з’являлась у соціальній мережі та спілкувалась із друзями. Працівники міліції встановили, що неповнолітня у пошуках дорослого життя приїхала до одного з сіл Калинівського району, де поселилась у свого 27-річного знайомого.

Дівчину повернено додому. Працівники міліції провели з нею профілактичну роботу, щоб в подальшому уникнути подібних ситуацій та роз’яснили всю серйозність й небезпеку подібних вчинків.



Переглядів: 3246
Поширень: 0