Під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом працівниками Державтоінспекції в одному з сіл Крижопілького району був зупинений мопед «Viper» без номерних знаків. Під час спілкування з водієм інспектори міліції відчули від нього різкий запах алкоголю. Про те, що водій знаходиться у нетверезому стані, свідчила і його поведінка.

Сп’янілого водія, який весь час погрожував співробітникам міліції звільненням з роботи, держінспектори доставили у лікарню для медичного освідування на ступінь вмісту алкоголю у крові. У лікарні водій-правопорушник зателефонував знайомому, щоб той приїхав та владнав питання з міліціонерами. Через деякий час у медичному закладі з’явився голова однієї з селищних рад та почав перешкоджати працівникам міліції виконувати свої службові обов’язки. Посадовець намагався втрутитися у роботу інспекторів ДАІ, та коли побачив, що усі його зусилля марні, на одному з міліціонерів порвав формений одяг.

Слідчим відділом міліції дана подія зареєстрована у єдиному реєстрі досудових рішень за ознаками правопорушення передбаченого ст. 343 КК України (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу). В подальшому матеріали будуть направлені в прокуратуру для розслідування.



Переглядів: 3241
Поширень: 0