Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України у Вінницькій області .

Злочинці, дізнавшись про те, що потерпілі отримали кредит в банку м. Вінниці, непомітно переслідували їх від обласного центру та на дорозі до села, погрожуючи вбивством, відібрали 5000 гривень та мобільні телефони.

38-річна жінка разом із товаришем свого сина дуже налякалися, коли на лісовій дорозі до них зненацька підійшли двоє кремезних чоловіків. Ніж в руках красномовно свідчив про злочинні наміри. Потерпілі віддали нападникам гроші та мобільні телефони. Побоюючись обіцяної розправи, вони не відразу звернулись в міліцію.

Проте, отримавши інформацію про скоєння злочину, правоохоронці оперативно встановили та затримали підозрюваних. Один з них житель м. Козятина, його подільник - мешканець Житомирської області, який рік тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

За словами начальника Немирівського районного відділу міліції Василя Максимчука, на даний час зловмисників перевіряють на причетність до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень. За фактом скоєння розбійного нападу групою осіб відкрито кримінальне провадження. Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Триває слідство.



Переглядів: 3843
Поширень: 0