Трагедія сталась вночі в одному з сіл Бершадського району. До чергової частини по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що колишній чоловік  співмешканки приїхав з’ясовувати з нею стосунки. Під час розмови між колишнім цивільним подружжям на грунті ревнощів виникла сварка. Не пробачивши образи, колишній чоловік дістав з автівки рушницю та вистрілив жінці у живіт.

За лічені хвилини на місце події негайно прибули працівники слідчо-оперативної групи міліції та швидка допомога. Стрілка зі зброєю міліціонери затримали на місці скоєння правопорушення. Правоохоронці попередньо з’ясували, що затриманий приїхав у сусіднє село, аби помститися колишній 41-річній жінці, яка тиждень тому після п’яти років спільного життя покинула його та пішла до іншого. Чоловік не зміг простити їй зради і вирішив помститися. Напередодні трагедії він придбав мисливську рушницю з набоями та на власній «п’ятірці» поїхав вночі до колишньої жінки. Під час чергової сварки з нею біля будинку її нового співмешканця чоловік дістав з машини зброю та вистрілив жінці у живіт. Чоловік знаходився в нетверезому стані.

Зараз потерпіла знаходиться у реанімації місцевої лікарні. Після складної операції жінка продовжує перебувати у важкому стані. Лікарі продовжують робити усе можливе, аби повернути її до життя.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство). 50-річному затриманому оголошено про підозру. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. За скоєння такого правопорушення передбачено покарання від 7 до 15 років ув’язнення.

Місце придбання зброї встановлюється.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 3296
Поширень: 0